Америка: Кінофільм
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.6
10 809
3
+719

Опис Америка: Кінофільм

Епічна комедійна пародія на історичні стереотипи, сучасну поп-культуру та супергероіку, що розкриває альтернативну версію появи США.
За сюжетом, до того як стати батьком-засновником США Джордж Вашингтон вів розкішне та веселе життя. Його друг і товариш Авраам Лінкольн намагається схилити Джорджа до боротьби проти тиранії британської влади, що окупувала Новий Світ, але здається, ніби Вашингтона ніби все влаштовує, він не особливо рветься до бою. Все змінюється, коли генерал-майор Бенедикт Арнольд переходить на сторону британської корони. Саме завдяки йому війська короля знищили делегатів декількох штатів, які зібралися обговорювати необхідність виходу з-під контролю Великобританії. У зраду Арнольда довгий час не вірив Лінкольн, за що і поплатився життям від зубів зрадника. Мріючи помститися за його загибель, Вашингтон збирає команду небайдужих співгромадян і кидає виклик багаторазово переважаючим силам британців...
Анімаційний треш-фільм «Америка: Кінофільм» (2021) доступний до перегляду онлайн українською на сайті проекту «Енеїда.ТБ».
Дивитися Америка: Кінофільм онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Doslis
    #2 Doslis Троянці 4 жовтня 2021 20:34
    Заберіть у наркоманів графічний редактор, бо вони ще й сиквел знімуть!
    +5
  2. Гість Роман
    #1 Гість Роман Рутульці 27 вересня 2021 16:45
    Що це за хєрня про Росію в кінці?
    +8
    1. Yevhen
      #0 Yevhen Рутульці 11 жовтня 2021 09:03
      Це сатира. Що Росія завжди лізе в інші країни, в американські вибори і постійно з нею змагається.
      +3
Авторизація