Канадський бекон
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
6 027
1
+1111

Опис Канадський бекон

Симпатична політична сатира, комедія від скандального американського режисера-документаліста та  критика влади Майкла Мура. 

Фільм жартує та знущається з американських урядовців, які роздувають таку антиканадську істерію в суспільстві заради рейтингів президента США, що справа трохи не доходить до справжньої атомної війни з північним сусідом.

Отже, в місті Ніагара Фоллз закривають велику корпорацію, що займається виробництвом зброї, в результаті чого 2000 осіб позбавляються роботи. Починаються масові самогубства. Над вирішенням проблеми б'ється апарат президента, ЦРУ, ФБР, намагаючись навіть знайти нового ворога, так як холодна війна закінчилася. Але росіяни занадто далеко, тому адміністрація президента США обирає тимчасовим ворогом Канаду...

Фільм «Канадський бекон» (1995) варто дивитись українською онлайн усім  шанувальникам політичної сатири.

Дивитися Канадський бекон онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Solomiya
    #1 Solomiya Рутульці 14 травня 2021 09:23
    Чудова сатира! Кожний окремий епізод варто розібрати на окремі довершені мініфільми. Чого вартий епізод зустрічі з "північною" делегацією. Американський офіцер тримає руку біля козирка ніби від сонці очі захищає. Російський представник викинув руку, що схоже на зігування. Забрав відерце з курятиною з собою в літачок! Фільм достойний уваги! Насолоджуйтесь!
    0
Авторизація