Малхолланд Драйв
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
9 582
2
+1620

Опис Малхолланд Драйв

Психологічно-сюрреалістичний трилер, написаний і поставлений легендарним  Девідом Лінчем, який у своєму видатному кіношедеврі розповідає про тих, хто перетинає кордон реального і вигаданого. 

За сюжетом, актриса Дайан Селвін переживає розрив зі своєю куди більш успішною подругою Каміллою Боулз і замовляє вбивство підступної зрадниці. Знаком, який свідчить про виконання замовлення, повинен стати синій ключик, залишений в умовленому місці. Почавши свою темну справу, Дайан засинає і бачить сон про себе, що тільки що приїхала до Лос-Анджелесу в пошуках акторської слави, Каміллу та синій ключик...

Фільм «Малхолланд Драйв» (2001) визнано одним з найкращих кінострічок 2000-х років, а українською він доступний до перегляду онлайн на сайті проекту «Енеїда.ТБ».

Дивитися Малхолланд Драйв онлайн українською в HD
UK Remastered, StudioCanal
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Dowbo
    #2 Dowbo Троянці 30 березня 2023 21:44
    Це беззаперечний шедевр, який можна переглядати знову і знову, кожного разу відкриваючи для себе нові смисли і стикаючись із новими загадками-ребусами від геніяльного майстра Девіда Лінча. Але на цьому сайті фільм чомусь не відображається, на жаль.
    +1
  2. pload2011
    #1 pload2011 Троянці 22 березня 2023 21:35
    Фільм для любителів сюрреалістичних, дивних, химерних фантазій. Суцільні нашарування подій і смислів - не для "середнього розуму", а "обраних". Хтось у коментах пропонує передивитися не один раз, щоб осягнути глибинний смисл замислу авторів цієї нудної фантасмагорії. Деякі епізоди виглядають органічно і зіграні достойно, зокрема чутлива сцена кохання між головними персонажами
    0
Авторизація